1111

Tala Fou

Ae fa'afefea pe a gau le lauulu o le pusi?

Taiala: ina ia puipuia le pusi mai le leiloa o lona lauulu, faʻalogo atili i le taʻele ma selu.O mea'ai e mafai fo'i ona a'afia ai le gau o lauulu o pusi.Ole mea'ai a pusi e tatau ona fa'alogo ile pulea ole masima.E le gata i lea, faʻalogo lelei i lagona o le pusi, ave e savali ma taumafai e aua le faʻafiafiaina.

 
Ae fa'afefea pe a gau le laulu o le pusi?E lima auala e taofia ai lau pusi mai le leiloa o lauulu
1. E masani ona ave le pusi e taele, ma o le aveeseina o lauulu o le pusi i nisi taimi e le na o le taimi e mafanafana pe malulu.Afai o le shampoo e faʻaaogaina pe a taʻele e le talafeagai, o le a maua ai foi le aveeseina o lauulu, e sili atu le ogaoga nai lo le faʻafefe masani.O le mea lea, afai e te le manaʻo e gau le lauulu o pusi ona o faʻamaʻi paʻu, e tatau ona e faʻaogaina se taele fagafao faapitoa e taʻele ai.
2. Fa'atau se pulumu fa'apitoa mo pusi ma selu o latou lauulu fa'atasi pe fa'alua i le aso, ina ia mafai ona fa'atumauina le pa'u fa'anatura i luga o le pulumu ma lafoa'i i le taimi e tasi, nai lo le taufetuli solo i le fale pe a uma o latou lauulu, o lea. o le a le salalau le lauulu i va o meafale ma le ea.

2
3. Fa'alogo lelei i mea'ai a pusi ma 'aua ne'i avatu ni mea'ai masima.O le maualuga o le masima o se tasi lea o mea taua o le gau o lauulu.
4. I taimi masani, aua neʻi faʻatagaina pusi e masani ona i ai i le lagona o le fiafia, le mautonu poʻo le fefe, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le avanoa o latou lauulu.E le gata i lea, o le matafaioi foi a lē e ona le tuuina atu i manu laiti se siosiomaga filemu.
5. E masani ona ave pusi i fafo i le la ma tuu i latou e taufetuli ina ia ola maloloina.O pusi soifua maloloina e seasea pa'u lauulu i tulaga masani.

Asiasiwww.petnessgo.comia iloa atili fa'amatalaga.


Taimi meli: Me-12-2022