1111

Tala Fou

E ui o le i ai o se pusi o se mea e sili ona fiafia ma faʻamalolo, ae o faʻafitauli e mafua mai i le i ai o se pusi e le itiiti, o le manogi o lauulu i le fale e mamafa tele ma o le tele o pooper scoopers e tiga ulu, pe a e fiafia e alu i le pusi. cafe e taʻalo ai, o lenei manogi e sili ona malosi pe faʻafefea ona foia

信图片_20220531163319

Mafuaaga

A uma ona maua se pusi a le aiga, e manogi le pusi, e masani lava ona o mafuaʻaga a le pusi, e iai mafuaʻaga o le siosiomaga.

1, manava manava, e masani lava i le pusi le manogi i'a i lona gutu, ae afai o le gutu o le pusi e manogi leaga, o lona uiga e ono maua i le periodontal disease, pe e mafua mai i tino mai fafo o gutu poʻo faʻamaʻi ghostwriting. .

2, e manogi vae, pe a le toe faʻaleleia i le taimi, o tamatamaivae o le pusi o le a faigofie ona pipii i le lapisi pusi, laa i luga o le urine, e ono mafua ai le manogi.Afai e leaga le manogi, e tatau ona e faʻalogo pe iai se faʻalavelave.

3, filifili le lapisi pusi sa'o

O lapisi pusi e fa'aoga e pusi e ufiufi ai fei ma mimi, ma o le filifilia o le lapisi sa'o e mafai ona fa'aumatia sa'o ai le manogi o le moega pepe.O se lapisi pusi lelei e sili atu ona mitiia ma manogi manogi ma e mafai ona ufiufi le manogi i se tulaga tele, ma e le faigofie ona susū i totonu o le pauta faʻapipiʻi.

4. Fa'amama

O le poop a le pusi emits manogi leaga, na o le faalagolago i le lapisi pusi e le lava, ae e manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o ni sapalai deodorant e faʻapipiʻi, e pei o le lola manogi, ea freshener ma isi mea, e mafai foi ona e filifili e sasaa i totonu o le lapisi pusi fefiloi. ma le manogi o pulu deodorant.

Fa'amama fa'asao i totonu

I se taimi umi i totonu o se avanoa faʻatapulaʻaina, o le a faʻafefe foi le manogi, faʻasolosolo atu i se mea e sili atu ona faigata ona fesiligia le manogi, o lea e tatau ai i le au suo ona tatala e le aunoa faamalama e faʻafefe ai le ea i fafo o le potu, o le faʻaofiina o le ea fou, o lea. ina ia fa'aleleia le lelei o le ea i totonu o le fale.

Tu'uina o lapisi pusi

1, faletaele: Afai e te manatu o lepusa lapisie i ai se manogi pe afai e te manatu e faigofie ona fufulu, e mafai ona e tuʻuina i totonu o le faletaele, ae ia faʻamamago le eleele ma faʻafefe, ma aua le i ai i se tulaga tapuni ma faitotoa ma faamalama mo se taimi umi.

2, faapaologa: O le mea moni, o le pusa lapisi o loʻo tuʻuina i luga o le faapaologa o se nofoaga e sili ona talafeagai, pe afai e mafai e le pusi ona maua ma le poto le pusa lapisi, ona mama ai lea o le siosiomaga faapaologa, e sili ona talafeagai mo pusi e faʻafefe.

3, potu malolo: Afai e le tele le eria o le fale, tuu le potu malolo e mafai foi.

4、Afai e iai se nofoaga paolo ma ea i totonu o le fale, ma e le mafai ona timu, e mafai ona e tuʻuina le pusa lapisi iinei.

猫砂盆


Taimi meli: Iul-01-2023